POLICY & PR

Disclaimer
Jag är inte utbildad inom make up eller hudvård. Mina tips och åsikter är ur ett lekmans-perspektiv, och bör hanteras som sådana.

Policy
Vare sig det jag skriver om är något jag köpt själv eller fått som produktprov så skriver jag alltid min personliga åsikt. Jag försöker även hålla mig objektiv, så att jag inte dömer en produkt utefter om jag gillar/ogillar ett specifikt märke eller liknande. Att skriva ett ärligt omdöme om en produkt anser jag gynnar alla parter.

Produktprover tas endast emot förutsättningslöst, dvs jag ger ingen garanti om ett inlägg eller omnämnande. Jag märker ut inlägg som innehåller en eller flera produkter jag har fått som produktprov med taggen #arbetsprov.

Jag har inte möjlighet att tjäna pengar på min blogg, och därför innehåller den inga sponsrade inlägg eller affiliate-länkar.

PR
Är du representant för ett märke och vill komma i kontakt med mig? Skicka ett mail till kontakt@sminkism.se
Observera att jag endast tar emot produktprover om det ej finns några krav, och att jag ej har möjlighet att lägga upp sponsrade inlägg eller något annat som innebär ekonomisk ersättning.

 mars 30th, 2016  
 sminkism