OM SMINKISM

Hej, och välkommen till Sminkism! Sminkism är en skönhetsblogg, och jag som driver bloggen heter Emilie och bor i norra stor-stockholm. Här skriver jag om lite allt möjligt som har med skönhet att göra, t.ex saker jag tycker om, grejor jag inte gillar alls, och allt där mittemellan.

Enligt de flesta beskrivningar är smink något man använder på kroppen för att förändra eller förbättra sitt utseende. Själv tänker jag gärna på det som något man inte nödvändigtvis behöver bli snyggare (vad nu snyggare är?) av, utan ett verktyg för att uttrycka sig själv. För mig finns inga regler, inga rätt eller fel, och anser att man ska respektera andras val av användning.

Mitt sminkintresse väcktes i unga år, och sedan tonåren har jag älskat att botanisera bland sminkdiskarna. Det finns så mycket spännande där ute, och letandet efter de perfekta produkterna tar aldrig slut! Nagellack är något jag blev intresserad av så sent som 2009, och mitt bloggande började i den genren. Därför kan det bli mycket nagellack på bloggen, eftersom det är det jag är van att blogga om.

Jag hoppas att du kommer uppskatta sminkism! Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar, antingen via en kommentar, eller så mailar du till kontakt@sminkism.se

Väl mött,
Emilie

 november 21st, 2015  
 sminkism