apr
06

Grön onsdag: China Glaze Unpredictable

Du som följer mig på instagram kanske har sett att jag nyligen sorterat och katalogiserat min lacksamling. Jag kom fram till att jag hade 380 otestade lack… Så nu gör jag ett försök till att använda så många som möjligt. Dagens lack blev lite enklare att välja eftersom jag visste att det iaf skulle vara ett grönt så jag kan vara med på Karins grön onsdag. Valet föll på China Glaze Unpredictable, pga molnigt. Jag brukar säga att solsken är för holos och molnigt är för duokromer.

Här är dagens naglar:

China Glaze Unpredictable

China Glaze Unpredictable

Unpredictable tillhör Bohemian (lustre chrome) kollektionen, som kom ut sensommaren 2012.

 april 6th, 2016  
 sminkism  
 Naglar  
 , ,   
 4 Comments

4 Responses to Grön onsdag: China Glaze Unpredictable

  1. Jag älskar duochromer. Detta är absolut inget undantag!

    • ja, duochromer är något av det bästa som finns. men tyvärr är de ju sällan lika fina på nageln som i flaskan…

  2. Oh, läckert! Gillar det metalliska också. =)

  3. Pingback: NOTDs vecka 14 – sminkism

Kommentera