mar
03

Zoeva – Mixed Metals Palette

mixedmetals_front

Häromveckan postade jag ett inlägg om Zoevas nya ögonskuggspaletter. Självklart kunde jag inte hålla spenderarfingrarna i styr, och gjorde en beställning på smått och gott. Bland annat den här paletten, Mixed Metals, vilken visserligen inte är ny.

mixedmetals_inside_1

Kolla kolla, sjukt fina skuggor! Tycker jag i alla fall, vill ha på mig alla på en gång! Eller nä, men du fattar.

mixedmetals_inside_5 mixedmetals_swatch_1 mixedmetals_swatch_2

Som vanligt är swatcharna gjorda utan primer övre delen, och med primer på undre delen. Jag tycker det är bra tryck i skuggorna, välpigmenterade och härliga. Vissa är lite kräm-smuliga, om du förstår vad jag menar med det, men inget jag ser som ett större problem. Älskar färgerna!

Jag använder sällan grönaktiga skuggor, så idag passade jag på och slängde på både neo brass och bronce.

20160303_metals_1 20160303_metals_2

Mixed metals går att köpa på Zoevas hemsida, och kostar EUR 17.50. Vilket jag tycker är ett rätt trevligt pris med tanke på kvaliteten EDIT: det verkar tyvärr som att zoeva i dagarna har höjt priset på sina mindre paletter till EUR 21.80. Frakten ligger på EUR 7.50, vill man få ner den kostnaden lite kan man ju sambeställa med en vän – det gjorde jag!

 mars 3rd, 2016  
 sminkism  
 Smink  
 , ,   
 6 Comments

6 Responses to Zoeva – Mixed Metals Palette

  1. Du är så snygg, jag blir så avundsjuk. :c

    • haha aw tack, det var en dålig idé att börja lägga upp bilder på mig själv alltså? ,D skämt å sido så är det inte så mycket att vara avundsjuk på, jag är sällan sams med mitt eget utseende vilket är en av anledningarna till att jag så sällan lagt upp någon bild. du kan trösta dig med att mitt liv är rätt sunkigt i övrigt 🙂

  2. Alltså mitt ha-begär för Zoeva ökade markant nu. Helst vill jag ha alla deras paletter och helst ville jag ha dem igår.
    Älskar verkligen ditt hår!

Kommentera