mar
15

Nya lack från Lumene

ss16

Lumene lanserar 14 nya Gel Effect-lack i april, färgerna ser ni ovan. Från vänster till höger: 1 Cotton Cloud, 5 Lummenne Lake, 6 Waves, 7 Blossom, 12 Tea Rose, 13 Magical Moments, 15 Petals, 16 Blooming Meadow, 17 Raspberries, 18 Dewy Lavender, 19 Fall Red, 20 Marigold, 21 Golden Sand, 23 Summer Night

Nedan har ni mina favoriter:

Lumene Gel Effect - Lummenne Lake

Lummenne Lake

Lumene Gel Effect - Waves

Waves

Lumene Gel Effect - Dewy Lavender

Dewy Lavender

Lumene Gel Effect - Marigold

Marigold

Jag har så vitt jag kan minnas aldrig testat Lumenes nagellack förut, så det här var lite extra spännande för mig. Lacken har en lite bredare pensel (finns det någon som inte har det nu för tiden?!), och de lack jag testade hade en trevlig formula som jämnade ut sig själv rätt bra. Täckte på 2 ev. 3 lager, inga konstigheter med andra ord. Hållbarhet är en sådan sak som jag drar mig för att uttala mig om, och det tänker jag göra även i detta fall. Anledningen till det är att det är så väldigt individuellt. Det som sitter stenhårt på mina naglar kanske ramlar av efter en halv dag på dina.

Lumenes lack är formulerade utan formaldehyddonatore, toluen och ftalater, så kallat 3-free. En flaska är på 5 ml och rek. pris är 69 kronor.

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 mars 15th, 2016  
 sminkism  
 Naglar  
 , , ,   
 1 Comment

One Response to Nya lack från Lumene

  1. Lummene lake – omg vad fint 😀 (btw orka att du har så välskötta nagelband)

Kommentera