mar
14

Linda Mehrens Brush Cleansing Soap

lindamehrens_brushcleansingsoap

Finns det någon som gillar att göra rent sina sminkborstar? Va? Visst, det är sjukt härligt att väl ha gjort det och ha rena penslar, men att göra det? Nä fy tusan, så himla tradigt.

Den här tvålen från Linda Mehrens, har varit lite halvt hype:ad. Det var dock inte något jag var medveten om när jag började använda den, och testade den alltså förutsättningslöst. Jag vet inte om jag helt enkelt lyckats använda bra rengöringar innan, men jag tycker inte att den är något speciellt. Det är precis lika lätt/jobbigt att få bort smink som med andra rengöringar för sminkpenslar jag använt. Men med det sagt är den ju verkligen inte dålig. En sminkborstsrengöring är ju något jag anser behövs i ett hem där åtminstone en foundationsborste huserar, och då är den här ett bra val.

Tvålen går att köpa hos skincity för 149 kr, jag lyckas faktiskt inte hitta något annat inköpsställe för tillfället.

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 mars 14th, 2016  
 sminkism  
 Smink  
   
 1 Comment

One Response to Linda Mehrens Brush Cleansing Soap

  1. Pingback: Nygammal favorit – beautyblender – sminkism

Kommentera