mar
30

NOTD: Kure Bazaar Pistache

Det var länge sen jag visade upp en helt vanlig lackning (dvs inte en swatch), och det beror på att jag sällan har nagellack till vardags nu för tiden :O:O Jag förstår om hela din världsbild just raserades. Men min tanke är att jag ska försöka återgå till forna tider då jag lackade jämt och ständigt. Jag har enorma mängder otestade lack, och det är trist om de bara ska stå där och samla damm utan att ens ha blivit öppnade.

Häromveckan fick jag hemskickat ett litet paket från det franska märket Kure Bazaar. Sjukt glad blev jag, eftersom jag hade fått välja färg själv å allt. Tajmar in test av det för att kunna vara med på Karins grön onsdag! Jag har aldrig använt lack från Kure Bazaar tidigare, så det här är alltså en full manikyr som ska få sitta på så länge som möjligt.

Här är dagens naglar:

Kure Bazaar Pistache

Kure Bazaar Pistache

Mycket häftig färg!

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 mars 30th, 2016  
 sminkism  
 Naglar  
 , , ,   
 8 Comments

8 Responses to NOTD: Kure Bazaar Pistache

  1. Kul färg och så blankt och fint.

  2. Läckert – jag är svag för den här sortens lite fulsnygga gröna.

  3. Och jag tryckte på enter för tidigt, jag heter ju inte Lo… ^_^

  4. Jättevackert! Kul att du visade det till Grön Onsdag! <3

  5. Pingback: Deltagare Grön Onsdag | Vacker & Underbar

  6. SHIT vilken nice färg!!!

Kommentera