mar
07

M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser

mpicaut_gloriousgreenfoamingcleanser_1

M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser har jag skrivit lite kort om i ett tidigare inlägg. Såhär skrev jag om den: ”En relativt ny produkt (kom ut i butik i Augusti) är glorious green foaming cleanser. En silkig rengöringsmousse som ska vara lugnande och uppfriskande. Innehåller renande gurka, havtorn som är full med näring, och citronmyrten som utöver att vara bra för huden även bidrar med en doftupplevelse. Skall passa alla hudtyper.”

Jag har testat den till och från nu i ett par månader, och känner väl att det är en helt ok rengöring. Då den inte direkt biter på make up bör den antingen användas tillsammans med annan rengöring, eller vid tillfällen man inte har smink på sig. Den är mjuk och mysig och doftar helt fantastiskt. Där tar dock det mest positiva slut. Det är ingen rengöring jag känner gör något för min hud, den gör endast något för mitt sinne. Jag ser lite på den som en lyxvara, något jag kan ta till en trist måndagsmorgon för att pigga upp mig själv lite och lugna nerverna. En kort liten verklighetsflykt. Men som sagt, för huden tycker jag inte att den är något särskilt. Den är absolut inte dålig, men jag känner inte att det är något jag skulle rekommendera som vettig rengöring för 329 kronor.

Finns att köpa hos tex eleven, fina mig, och hudoteket.

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 mars 7th, 2016  
 sminkism  
 Hudvård  
 , ,   
 0 Comment

Kommentera