feb
17

OPI S/S16 New Orleans Swatches

bottle5

Som jag skrivit i tidigare inlägg är OPIs vår/sommarkollektion för i år inspirerad av staden New Orleans. Det är ingen superspännande kollektion, men fin i sig. Plus i kanten för både blått och grönt!

Formulamässigt är jag tyvärr inte imponerad. Missuppfatta mig inte, det är inte något större fel på lacken, det bara känns inte som att OPI lagt ner tid på att försöka få till riktigt lättlackade lack. Som någon slags lättja, de vet att formulan på deras lack är bra, och har därför valt att sätta sig ner och titta på tv istället för att försöka bli ännu bättre. ELLER NÄ VÄNTA. De har ju såklart festat loss och blivit aspackade i New Orleans och pga bakfylla har de inte orkat engagera sig något nämnvärt. Hoppas de har nyktrat till och sagt ’jag ska aldrig mer dricka!’ till nästa kollektion.

OPI - Crawfishin’ for a Compliment

OPI – Crawfishin’ for a Compliment

OPI - Got Myself into a Jam-balaya

OPI – Got Myself into a Jam-balaya

OPI - Humidi-Tea

OPI – Humidi-Tea

OPI - I Manicure For Beads

OPI – I Manicure For Beads

OPI - I'm Sooo Swamped!

OPI – I’m Sooo Swamped!

OPI - Let Me Bayou a Drink

OPI – Let Me Bayou a Drink

OPI - Rich Girls & Po-Boys

OPI – Rich Girls & Po-Boys

OPI - She’s a Bad Muffuletta!

OPI – She’s a Bad Muffuletta!

OPI - Show Us Your Tips!

OPI – Show Us Your Tips!

OPI - Spare Me a French Quarter?

OPI – Spare Me a French Quarter?

OPI - Suzi Nails New Orleans

OPI – Suzi Nails New Orleans

OPI - Take a Right on Bourbon

OPI – Take a Right on Bourbon

Kollektionen bör finnas ute i butik nu, och lacken kostar 155 kronor styck.

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 februari 17th, 2016  
 sminkism  
 Naglar, OPI  
 , , ,   
 4 Comments

4 Responses to OPI S/S16 New Orleans Swatches

  1. Av någon anledning tycker jag att Humidi-tea eller Let me Bayou a Drink är de finaste, känns jättekonstigt att säga så men jag tycker helt enkelt att de andra är otroligt tråkiga. De är redan gjorda, liksom. OPI:s krämisar är så tråkiga på sista tiden, men några av deras skimmer från vinterkollektionen var ju helt fantastiska.

    • jag håller med, det är ju ingen spännande kollektion direkt. min uppfattning är att s/s- och a/w-lacken som är huvudkollektionerna, är lite mer åt det säkra och ’tristare’ hållet, och att svängarna sedan tas ut lite mer i de övriga kollektionerna.

  2. Är inte jättesugen på särskilt många ur denna kollektion egentligen, men dina swatches är ju supersnygga som vanligt så det börjar klia lite i köpfingrarna 😀

    • haha! förlååt. nu gissar jag att du som jag äger en hel del nagellack, och i det fallet vet jag faktiskt inte om jag direkt kan rekommendera något av lacken. det är inget unikt eller speciellt. jag hade nog iaf sparat mina slantar till någon av de mindre kollektionerna som kommer under året, de brukar ju vara lite mer spexiga.

Kommentera