feb
29

Make Up Store Love – februarilooken

makeupstore_februari_love

Varje månad har Make Up Store en ’look’ med tillhörande liten kollektion. Eller en liten kollektion med tillhörande look. Februaris look heter Love och är romantisk, mjuk, blommig och allmänt ljuv. Sådär ljuv så man blir lite avundsjuk.

Två av produkterna ur kollektionen är microshadow trust och moon shadow (ny produkt!) peach.

moonshadow_peach_microshadow_trust

Moon shadow peach till vänster och microshadow trust till höger. Peach är en riktig guldklimp.

moonshadow_peach_microshadow_trust_swatch

Swatchen ovan är som vanligt gjord utan primer överst, och med primer under. Peach med lite extra av det rosa till vänster, trust i mitten och peach till höger. Jag ska vara frank: jag älskar peach. Utöver att skuggan är befriad från det vidriga reptilmönstret (URK!) är den härlig i pigmenteringen, och är dessutom en multitasker eftersom jag tycker den fungerar utmärkt till highlighter (om man är försiktig). Trust är lite ’meh’ i mina ögon, men användbar för mig som gärna gör lila sminkningar.

Jag har varit sjuk (influensa) i över en vecka (och är inte frisk än!!), men kände att idag ville jag piffa till mig lite. Så jag tog tillfället i akt och testade dessa två skuggor och lite annat nytt. Trust har jag använt som ögonskugga och peach till highlighter på kindbenen. Tänker inte be om ursäkt för min slitenhet, det är sånt man får ta när man tittar på bilder på sjuklingar.

20150229

Microshadow Trust kostar 155 kr, och jag tror att moon shadow kostar detsamma, men har inte lyckats hitta prisuppgift. Finns att köpa hos MUS själva, kicks, eller på diverse nätbutiker.

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 februari 29th, 2016  
 sminkism  
 Smink  
 , ,   
 0 Comment

Kommentera