jan
13

Nvey ECO BB+ Creme

nveyeco_bbcreme

Nvey Ecos bb-kräm påstår sig vara fuktgivande, närande, föryngrande, ska smälta in i huden och allt sånt. Låter fantastiskt! Finns i tre nyanser, fair, light och medium. Jag har fair. Har man en kall rosa hudton kommer man nog känna att den här är alldeles för gul.

nveyeco_bbcreme3

 

Är den så fantastisk som den låter? Nä ;( För mig fungerar den inte alls. Jag tycker den är lite kritig och har svårt för att få den att smälta in i huden. För att den ska gå in ordentligt måste jag buffa på rätt bra, och då får jag istället problem med att den fastnar i torra partier. Den fastnar även lätt i diverse små hårstrån. Hållbarheten känns inte heller toppen.

Jag ville verkligen tycka om den här (pga eko och lät fantastisk), men nä, det går bara inte. Jag känner mig inte alls bekväm när jag använder den.

Kostar ca 299 kr för 50 ml.

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 januari 13th, 2016  
 sminkism  
 Smink  
 , , ,   
 0 Comment

Kommentera