jan
22

Meow Cosmetics – Supernaturals

supernaturals

Titta vad jag återupptäckt! För ett bra tag sedan tappade jag bort mina små prover från Meow Cosmetics. När jag (eller rättare sagt min sambo) hittade dem bestämde jag mig för att sortera upp allt ordentligt. Då blev jag påmind om dessa små juveler och tänkte därför passa på att visa upp dem, för de är faktiskt riktigt fina. Tyvärr är de HELT omöjliga att göra rättvisa på bild såklart, men jag har gjort ett tappert försök. De är swatchade över en random färg, svart, för sig själv och över vitt.

 

SUPERNATURALS

Apparation

Apparation

Astral Projection

Astral Projection

Aura

Aura

Hallucination

Hallucination

Illusion

Illusion

Levitation

Levitation

Psychic

Psychic

Telekenesis

Telekenesis

Telepathy

Telepathy

Teleportation

Teleportation

Jag försökte även fota alla utan något under i lite olika ljus och vinklar. Fortfarande omöjligt att göra de rättvisa. Övre raden: aura, telekenesis, apparation, levitation, hallucination. Nedre raden: illusion, psychic, teleportation, telepathy, astral projection.

supernaturals_1 supernaturals_2 supernaturals_3

Närbild på telekenesis

Närbild på telekenesis

De kan alltså användas lite hur man vill. För sig själva, som highlighter, eller ovanpå något annat.

En liten provpåse kostar $1 och räcker för rätt många sminkningar. Jag har än så länge aldrig tagit slut på en provpåse iaf. Frakten ligger på ungefär $10, men meow har ofta erbjudanden med rabatter eller gratis frakt, så är du sugen på att testa kan du hålla utkik efter något sådant.

Meow gör även mineralfoundations i ca tretusen (86) färger och nyanser, så det är ett tips till dig som vanligtvis har svårt att hitta en som passar!

 januari 22nd, 2016  
 sminkism  
 Smink  
 , , , ,   
 0 Comment

Kommentera