jan
16

Max Factor Voluptuous Mascara

maxfactor_voluptuous

Voluptuous False Lash Effect Mascara

Vecka 7 (på H&M v.4) lanserar Max Factor en ny mascara vid namn Voluptuous False Lash Effect Mascara. Den ska ge en ’intensiv, yppig och glamourös look’ och 5 gånger mer volym med ett enda svep. Lovar mycket, precis som alla andra mascaror.

maxfactor_voluptuous_brush

Det som är nytt och revolutionerande med den här mascaran är den helixformade borsten som alternerar mellan fenor och strån. ’Booster-toppen’ är ny den med, och ska hjälpa till att nå de små svåråtkomliga fransarna. Borsten ska hålla en optimal mängd produkt, fånga alla enskilda strån för att kamma igenom och separera ända från basen.

maxfactor_voluptuous_eye

Såhär blir resultatet på mig, fast med två-tre svep och inte ett. Många mascaror lovar att bli fantastiska på ett svep men jag har än så länge inte stött på någon som håller det löftet. Borsten är rätt så stor och kräver lite övning. Jag tyckte nämligen att det först var svårt att komma riktigt nära basen utan att komma åt med borsten i övre vattenlinjen, och det var inte skönt. När jag väl lärt mig hur nära man kunde hålla borsten var det inga problem. Med lite snurr och ca 2 lager blir resultatet rätt schysst, ingen ny favoritmascara men iaf en mascara som kommer användas.

Hållbarheten är bra, och den varken smular eller färgar av sig något nämnvärt.

Kommer som sagt ut i butik v. 7, med en smyglansering hos H&M v. 4. Rek. pris 179 kr.

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 januari 16th, 2016  
 sminkism  
 Smink  
 , ,   
 1 Comment

One Response to Max Factor Voluptuous Mascara

  1. Borsten ser spännande ut

Kommentera