jan
12

Depend 7day hybrid polish vårkollektion

springcollection

Jag tycker om när vårkollektionerna börjar komma, det ger mig hopp om att detta vinterelände kanske tar slut snart. Depends vårkollektion i 7 day-serien innehåller både pasteller och mer färgglada lack som onekligen piggar upp.

 

treehousehaventreehousehaven_bottle

TREEHOUSE HAVEN – ljusgrönt lack med sk. hidden shimmer. Ganska tunn men relativt lättmålad, 3 lager.

 

springsisterspringsister_bottle

SPRING SISTER – ett till hidden shimmer, i ljuslila. 3 lättlackade lager i lite tunnare formula.

 

collectingraindropscollectingraindrops_bottle

COLLECTING RAINDROPS – ännu ett hidden shimmer! Detta i ljusblå/turkos. Är märkt som halvtäckande men tycker inte att det är så väldans mycket skirare än föregående färger. 3 lager fungerar fint, men har man längre naglar kan jag tänka mig att man kanske behöver 4 för full täckning.

 

hiddenrainbow

HIDDEN RAINBOW – mjuk rosa i något som nästan liknar jellyformula. Lite halvdålig täckning, men är man noga kan 3 lager räcka.

 

puddlejump

PUDDLE JUMP – mycket lättmålad petrol, lite jellykänsla även på detta lack. 3 lager räcker för mina naglar, men längre behöver säkert 4 för full täckning.

 

outnabout

OUT’N’ABOUT – lättmålat lack i smaskig orange (ja jag gillar orangea lack). Även här lite jellykänsla. 3 lager.

 

ladybuglove

LADY BUG LOVE – jupp, även denna har lite jellykänsla och är därför inte 100% täckande vid 3 lager, men jag gillart.

 

itsaspringthing

IT’S A SPRING THING – ja, precis som de andra icke-skimrande lacken i kollektionen är det här lite åt det skirare jellyhållet. Det här är menat att vara halvtäckande. Vid tre lager får man lagom synlig nagellinje tycker jag.

Överlag tycker jag det är en trevlig kollektion med lite ’lättare’ känsla pga den genomgående smått jellyaktiga formulan. Passar väl till våren. Har du långa naglar och inte gillar sk. VNL (visible nail line) är det kanske inte kollektionen för dig, såvida du inte har något emot att lacka något extra lager.

Kommer finnas ute i butik från v.3 och kostar 39 kr styck.

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 januari 12th, 2016  
 sminkism  
 Depend, Naglar  
 , , , ,   
 3 Comments

3 Responses to Depend 7day hybrid polish vårkollektion

  1. Jösses vilken snygg och fräsch kollektion

  2. Vad tråkigt att de inte är så täckande ändå, jag gillar inte när lack är för ”kritiga” men vill inte ha dom för skira heller. Ska prova lacka med mina snart 🙂 Det rosa tyckte jag såg himla fint ut på promo bilderna men fick det tyvärr inte i mitt utskick.

    • jag är inte heller så förtjust i skira lack, men tyckte de här var precis lagom! det rosa var inte med i mitt första utskick, men ville ha hela kollektionerna så bad om att få hem dem.

Kommentera