Dec
01

Scholl lanserar elektrisk nagelfil


Scholls elektriska fotfil har ju blivit väldigt poppis, och nu kommer de med en elektrisk nagelfil. Nagelfilen har tre utbytbara huvuden, där en är för att fila och de andra två för att buffa och polera.


Så här ser den ut. Inte så liten och smidig, utan är mer, ptja, rejäl. Jag som säkert många andra, tycker att det känns lite halvläskigt att fila naglarna med något elektrisk, men det är faktiskt inte så farligt. Verkar fungera rätt bra. Själv gillar jag ju däremot att fila naglarna när jag tittar på något på tv, och då vill jag nog inte sitta där med något som surrar. Men tånaglarna, de kommer jag glatt fila med den här i framtiden, jag hatar att klippa tånaglarna (eftersom det lätt blir vassa kanter) och att fila för hand är helt enkelt inte roligt. Poleringsfunktionen fungerar finfint, och verkar inte slita alldeles för mkt på naglarna.

Filen kan för tillfället bli din för 347-445 kronor. Ett refillpack med tre nya huvuden kostar ca hundralapp.

(Det här är dock något jag inte kommer ha liggande framme pga ser ut som, ja, nåt annat. Ledsen Scholl men kunde ni verkligen inte utforma filen + lock på något annat sätt?)

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 december 1st, 2015  
 sminkism  
 Naglar  
   
 0 Comment

Kommentera