Dec
21

Nya fransar från depend

dependlash_nya

Titta vad jag hittade i min brevlåda förra veckan! Depend släpper fyra nya lösögonfransar lagom till jul- och nyårsfesterna, och de ser riktigt trevliga ut.

 

dependlash_kayla

Kayla – ’Täta fransar med inslag av glitter’ står det, men jag ser då inte skymten av något glitter? Fina i vilket fall som helst.

 

dependlash_grace

Grace – ’Långa och separerade fransar’, inte så mkt mer att säga än så.

 

dependlash_faith

Faith – ’Fransar med förlängning som ger en markant look närmare ögat’. Ser fram mot att testa dessa, tror de kan bli svinsnygga på.

 

dependlash_alayah

Alayah – ’Markerade fransar med inslag av bruna nyanser’. ALLTSÅ GLÄDJEN NÄR JAG SÅG DE HÄR!!! Åååhååh jag älskar såna här fransar. De är i samma stil som House of Lashes Bambie, och MAC 35s. Mac-frallorna har jag inte, däremot äger jag Bambie, här har ni en jämförelse:

dependlash_alayah_vs_hol_bambie

HoL Bambie är spretigare, men ärligt talat tycker jag att de kan vara lite väl spretiga. Blir spännande att se om Alayah lever upp till mina förväntningar, som är att de ska ge rådjurslooken, men ett välvårdat rådjur. I Bambie känner jag mig lite som ett tilltufsat rådjur.

Samtliga fransar är gjorda av naturligt hår (människa, ej djur), och har ett rek. pris på 69 kronor. Finns att köpa på ICA Maxi, och Alayah kommer även att finnas på H&M. Under nyår kommer Åhléns City i Stockholm och Göteborg tillfälligt sälja dessa.

Nu väntar jag bara på att Depend ska komma på den fina idén att börja göra lösunderfransar också (hör ni det? gör bums!).

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 december 21st, 2015  
 sminkism  
 Smink  
 , , , , ,   
 4 Comments

4 Responses to Nya fransar från depend

  1. Alltså JA till Bambie-look a likesen! Hurra! Och vad trevligt att de också är tillverkade av naturligt hår! Eller räknas djurhår som naturligt hår också? o.O

    Skriver under på önskan om lösunderfrallor! 🙂

Kommentera