Dec
15

Nvey Eco Powder Blush – Blushing Sunset

nveyeco_blushingsunset_2

Här är en liten goding jag nästan råkade slänga pga låg längst ner lite gömt i en påse från Turkos. Glad är jag att jag hittade den, för den har visat sig vara en ny favorit. Som väldigt ljushyad (med lite kall/neutral gulaktig hudton dessutom) kan det vara svårt att hitta ett bra ’vardagsrouge’ tycker jag, men det här från Nvey ECO i färgen Blushing Sunset är alldeles perfa för lagom hint av färg på kinderna. Numera är det det här rouget jag sträcker mig efter nästan jämt, det kan liksom inte gå fel. Jag ger det helt klart två tummar upp! Extra plus för att det är ett av få rouge jag inte fått utslag av, vilket jag lätt kan få av rouge/highlighter/bronzer-produkter och liknande. Vänligt för känsliga gissar jag alltså på att det är.

Rek. pris är 255 kr (för 2,5 g) vilket jag nog tycker känns lite saftigt (för jämförelse så kostar MACs puderrouge 240/160 kr för 6 g). Ska jag vara frank så hade jag nog aldrig köpt det själv för det priset. Nu när jag vet att det är vad jag länge letat efter kan jag känna att det är värt priset, men som sagt, hade jag inte vetat det så vettetusan. Men det kanske bara jag som är en sån snåljåp?

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy.

 december 15th, 2015  
 sminkism  
 Smink  
 , , ,   
 1 Comment

One Response to Nvey Eco Powder Blush – Blushing Sunset

  1. Vilken fin färg, gillar åxå ljusa neutrala rouge

Kommentera