Dec
25

Misa – Bourbon on the rocks

misa_bourbonontherocks

Här är min julaftonsmanikyr, Bourbon on the rocks från Misa. När jag visade upp den på min instagram nämnade jag att jag tycker att Misa är ett väldigt underskattat märke. I Sverige beror det väl på att det så vitt jag vet inte går att få tag på (edit: de går tydligen att köpa för en billig peng på nagelgiganten), men gissar att de finns på tex ebay. Jag tycker att Misa är jäkligt bra på att göra skimmerlack, och skulle gärna köpa på mig ett par fler.

Jag brukar sälja lack jag inte längre känner att jag vill ha (obs ej pressprover!) på loppisar och sånt, det har blivit en hel del lack men mina Misa har jag hållt hårt i, jag tror jag endast sorterat bort något enstaka. Här bjuckar jag på flaskbilder på några av de jag håller kärt:

Spaced Out - Frozen in Time

Spaced Out – Frozen in Time

Skinny Dipping & Lost to the World

Skinny Dipping & Lost to the World

Phazers on Stunning & Uptown Glamour

Phazers on Stunning & Uptown Glamour

Epiphany & BreakAway

Epiphany & BreakAway

Beyond Infinity & Well-Heeled Grey

Beyond Infinity & Well-Heeled Grey

Vad hade du för lack på dig på julafton?

God fortsättning!

 

 december 25th, 2015  
 sminkism  
 Favoriter, Naglar  
 ,   
 4 Comments

4 Responses to Misa – Bourbon on the rocks

  1. Misa gör superfina lack, verkligen. Just det här har jag inte men ska defenitivt skaffa:) Men du, Nagelgiganten säljer Misa i Sverige, just nu till rea dessutom*skynda fynda*

  2. Åh galet snyggt

Kommentera