sep
21

IsaDora Gel Nail Lacquer A/W15

isadora_gelnail_aw15_1 isadora_gelnail_aw15_2

Färgerna ovan ingår i IsaDoras Gel Nail Lacquer a/w-kollektion för i år. Rätt så fina vågar jag påstå. Den där gråa turtledove ser ut att vara riktigt trevlig, den måste jag nog spana in nästa gång jag har vägarna förbi en affär med IsaDora.

Jag har fått hem följande fem färger:

IsaDora - 248 Dark Temptation

IsaDora – 248 Dark Temptation

 

IsaDora - 245 Berry Baroque

IsaDora – 245 Berry Baroque

 

IsaDora - 243 Hot Chili

IsaDora – 243 Hot Chili

 

IsaDora - 235 Midnight

IsaDora – 235 Midnight

 

IsaDora - 234 Marron Glacé

IsaDora – 234 Marron Glacé

Jag har aldrig testat IsaDoras gel-lack förut, men tycker att de var helt ok att måla med, inte det bästa jag testat men inte heller det sämsta. Däremot så torkade de jäkligt snabbt, speciellt med det tillhörande topplacket! Om lacken håller vad de lovar (1 week super shine) låter jag vara osagt eftersom jag helt enkelt inte haft tid att testa.

Kollektionen bör redan finnas i butik, och lacken har ett rek. pris på 89 kronor styck.

Inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av ett företag eller PR-byrå, men det påverkar inte min åsikt. Läs mer under Policy

 september 21st, 2015  
 sminkism  
 IsaDora, Naglar  
   
 0 Comment

Kommentera